Rastemo zajedno: Moj Kvadrat –  partner u poslovima prometa nepokretnosti

Unija poslodavaca Srbije sa ponosom predstavlja najnovijeg člana naše porodice – kompaniju Moj Kvadrat doo. Ova dinamična agencija za posredovanje u prometu nepokretnosti donosi sa sobom bogato iskustvo i poslovnu viziju što joj je omogućilo jednu od liderskih pozicija u sektoru Real Estate-a.

“Moj Kvadrat doo” je osnovao tim ozbiljnih i uspešnih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti posredovanja u prometu nepokretnosti. Njihova misija je usmerena ka postizanju obostrano korisnih transakcija, a njihov profesionalni i etički pristup čini ih pouzdanim partnerima kako za klijente, tako i za poslovne saradnike.

Poslovna filozofija ove kompanije je da teži ka izgradnji pouzdanog partnerskog odnosa sa svojim klijentima. Zahvaljujući generacijama koje su gradile ovaj grad, posvećeni su  unapređenju  našeg okruženja i društva u celini.

Zaposleni u kompaniji “Moj kvadrat” su stručnjaci sa decenijskim iskustvom koji poznaju i pružaju validne informacije o rizicima i trendovima u prometu nepokretnosti. Ovo podrazumeva i saradnju sa relevantnim institucijama i bankama, klijentima iz sveta biznisa, medijskih kuća i brendova, ali najvažniji su im obični ljudi koje učine srećnim.

Svi mi gradimo našu budućnost, često već jednim cvetom, osmehom ili jednostavnim “Dobro jutro komšija”.

Unija poslodavaca Srbije posebno ceni inicijative koje podržavaju dalji razvoj karijere i kompanije koje omogućavaju zaposlenima da dostignu najviše profesionalne standarde. Moj Kvadrat doo donosi vrednost ne samo kroz svoje poslovanje već i kroz angažovanje u obuci i podršci razvoju zaposlenih. U okviru svog poslovanja pružaju obuke za neophodne licence, podršku i mogućnost za uspon u ovoj brzorastućoj industriji.

Posvećenost etičkom poslovanju, iskustvo i lokalna povezanost čine kompaniju Moj kvadrat doo odličnim partnerom u poslovima prometa nepokretnosti, ali i daljem ličnom razvoju karijere. Dobrodošlica kompaniji Moj kvadrat doo u Uniju poslodavaca Srbije predstavlja zajednički korak ka izgradnji jačeg i prosperitetnijeg poslovnog ambijenta i zajednice

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *