Međunarodna organizacija poslodavaca najavila početak druge faze Programa mentorstva za žene u poslovanju

Program pruža priliku za povezivanje sa inspirativnim liderkama, sticanje nezamenljivih iskustava i napredovanje u karijeri putem mentorstva. Ovaj pristup je dokazani put ka profesionalnom rastu, ličnom razvoju i dugotrajnim povezivanjima. Bez obzira da li započinjete svoju karijeru ili želite dostići sledeći nivo, mentor vam može pružiti smernice, podršku i putokaz za uspeh.

Prva faza IOE-Deloitte-EU Programa mentorstva spojila je sedam ambicioznih žena sa sedam uspešnih poslovnih žena koje su se uspele popeti korporativnom lestvicom sa odlučnošću, znanjem i samopouzdanjem. Učesnice iz različitih zemalja i sektora privrede imale su koristi od programa učeći jedna od druge i gradeći lične veze.

Iskoristite priliku da dobijete neprocenjive savete, uživate u personalizovanoj podršci i povežete se sa drugim uspešnim ženama u poslovnom svetu.

Učešće je jednostavno i besplatno kako za mentore tako i za one kojima će mentorka biti dodeljena. S obzirom na to da je dostupnost ključni element ovog programa, sve sesije će biti online.

Ukoliko želite da budete mentor ili da imate mentora, neophodno je da se prijavite. Broj mesta je ograničen, a zainteresovani kandidati mogu poslati popunjen formular za prijavu na gender_specialist@ioe-emp.com do ponedeljka, 11. marta 2024.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *