Business Team Pavlović: Vaš partner u efikasnom zapošljavanju

U srcu zaječarske poslovne scene, Business Team Pavlović se izdvaja kao pouzdan partner u rešavanju izazova zapošljavanja u današnjem dinamičnom okruženju. Sa poslovanjem koje traje od 2009. godine, ova agencija za privremeno zapošljavanje ističe se svojom stručnošću i kontinuiranim uspehom.

Svoj poslovni put započeli su učešćem na svom prvom tenderu gde su se jednog razgovora istakli “pitanjem” – Kako da mi “mali” postanemo “veliki”?

Pored zapošljavanja,  Business Team Pavlović obavlja i računovodstveno – pravne poslove sa dozvolom o obavljanju računovodstvenih poslova od strane Komore ovlašćenih revizora, uz maksimalnu stručnost i poznavanje i primenu zakonskih propisa kao i primenu potrebnih standarda koje odredjene oblasti zahtevaju,  kao i uvažavanje propisanih rokova.

Uprkos izazovima na tržištu rada, agencija se ističe posvećenjem održivim praksama, posebno u vezi sa zadovoljstvom zaposlenih. Sa redovnim isplatama zarada, poštovanjem kolektivnih ugovora i transparentnom komunikacijom, Business Team Pavlović gradi zadovoljno i motivisano osoblje.

Osim uspešnog delovanja na domaćem tržištu, Business Team Pavlović se ponosi posedovanjem sertifikata za poslovanje sa 18 zemalja. Ova globalna perspektiva omogućava agenciji da se efikasno nosi sa radnim odnosima i zakonodavstvom širom sveta. Kroz upravljanje uplatama doprinosa i poreza u matičnim zemljama angažovanih radnika, agencija obezbeđuje sigurnost i pravilnost poslovanja.

Business Team Pavlović uspostavlja uspešnu saradnju sa renomiranim kompanijama poput Bambi, Imlek i Heineken Srbija. Kroz pažljiv odabir kandidata i prilagodljivost poslovnim potrebama, agencija pruža visokokvalitetne usluge privremenog zapošljavanja.

Business Team Pavlović aktivno podržava ekonomske ciljeve kroz intenzivnu komunikaciju i partnerstvo sa ministarstvima. Ipak, ističe se potreba za unapređenjem komunikacije na lokalnom nivou kako bi se podržao održivi razvoj cele lokalne zajednice.

Unija poslodavaca Srbije se raduje budućoj saradnji sa ovom agencijom.  Očekujemo da će ova povezanost omogućiti ne samo unapređenje radnih odnosa već i doprinos održivom razvoju privrede u Srbiji.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *